Vi har forrygende travlt hos Køkken- og Hvidevarebrugsen St. Ajstrup – kunne DU tænke dig, at blive en del af et af Nordjyllands stærkeste teams af køkkeneksperter – i en anderledes og utroligt spændende specialforretning, hvor kvalitet og service i alle led er en naturlig del af DNA`en?


KØKKENSÆLGER SØGES

DEN RETTE KANDIDAT:

  • Du har først og fremmest sans for rigtigt godt købmandskab
  • Du er engageret og tillidsskabende og formår at skabe en stærk relation med dine kunder
  • Du er kreativ i tanke og handlinger, men samtidig struktureret med en god ordenssans
  • Du kan lide at have travlt og have mange bolde i luften
  • Du har humor og et positivt livssyn og er klar over, at et stærkt teamwork er nøglen til succes
  • Du har en baggrund i køkkenbranchen 

Vigtigt angående henvendelse
Alle ansøgere skal ringe personligt til butikschef Preben Bisgaard, på telefon 96 71 43 24, inden der fremsendes ansøgning – altså kun personlig henvendelse via telefon. Alle henvendelser behandles med fuld diskretion. 

 


DET TILBYDER VI

24 dejlige kollegaer, samt branchens absolut bedste åbningstider. Lukket lørdag og søndag, dog åbent ved ca. 8 - 10 søndagsarrangementer i løbet af året. Du skal ikke foretage opmålinger ude hos kunder – det har vi specialuddannede opmålere til at tage sig af.

Du bliver uddannet af både interne og eksterne folk. Grundig oplæring og træning i alle relevante områder, således at du får de værktøjer, som er nødvendige for at give vores kunder den allerbedste oplevelse – hver gang!

Vi forventer, at du er ambitiøs og målrettet og har lyst til at skabe resultater – jobbet foregår under særdeles gode forhold i trygge rammer og med mulighed for at lave en god indtjening.

 Om os

Køkken og Hvidevarebrugsen St. Ajstrup er en virksomhed med en stærk medarbejderkultur, med forståelse for at vi hjælper hinanden og med en udpræget sans for at yde god kundeservice. Vi har et helt-nede-på jorden og uformelt dagligt samarbejde, men med 100% styr på processer og en professionel tilgang til vores job. Som medarbejder hos os, vil du blive en del af et stærkt og erfarent team med store ambitioner for fremtiden – og med en økonomi, som gør det muligt at realisere.